nuffnang ads

Showing posts with label Bercuti Bersama Rockstar. Show all posts
Showing posts with label Bercuti Bersama Rockstar. Show all posts

Mar 10, 2009

Go Holiday! Vietnam

mengantuk tau..baru tido 2 jam

ninie..mata aku dh terpejam

cubit sotong goreng anies..kata cda..

sedap gila roti canai raju

Pagi tadi kami meeting go holiday! edisi vietnam. Meeting bertiga di Raju. Aku bukan excited pasal meeting, excited makan kat Raju sbb roti canai dia sedap gila kalau makan dgn sotong goreng tuh. Kalau makan kat sini, mesti roti canai dua keping. Terbaikkk!! Dahle baru tido 2.5 jam, Cda dh kejut suh bangun. Hoh!!

Berbalik kepada misi Vietnam, aku lagi suka kalau pilih bajet hotel je. Sebab jimat duit. Lagipun 2 weeks after gi vietnam ni (kalau jadila..insyaAllah), nk go holiday! versi Indonesia plak. Hoh. Kenala berjimat cermat. So, kitorg jumpe satu hotel/hostel yg agak murah. Bich Duyen Hotel. Cda, teruskan berforum. Windsor Hotel tu sgt menarik, tp i'm on a tight budget. Hehe.

Lepas pulang breakfast, Ninie membuta kat umah aku. Aku pun membuta kat umah aku. Smpi pukul 6. Yeahaaa! What a luvly Monday..but spoil cuz ada kelas malam. Hohoho. Tapi takpe, dpt makan ciken wing dgn Sapik. Hehehe. Muah muah.

Edisi downtime hari ini : senduru.

Edisi downtime bila ntah : bombo.