nuffnang ads

Oct 10, 2013

Hybrid is a scam dowh.

Semalam gua chit chat sama kawan lama.

"Lu bila nak tukar kereta dowh?"

"Alaa, gua suka pakai neo gua. Neo hybrid".

"Eh lu tau tak Neo tu kereta budak fresh grad je. Nway, lu kalau nk beli kereta, jangan beli kereta hybrid dowh. Hybrid is a scam."

"Apasal plak?"

"Memang scam. Takde untung pun pakai long term. Maintenance lagi mahal. Initial price lagi  mahal. Balik-balik nanti sama je kos macam pakai kereta biasa".

"Kalau cmtu tak jadi la gua beli Civic Hybrid"

"Eh tapi satu kereta hybrid ni tak scam."

"Kete apa?"

"Audi A6 Hybrid."

Choi.

2 comments:

chics said...

Kalau beli fikir nak murah +jimat maybelah scam tapi kalau beli untuk environment, tak delah scam kot?

rawsktar said...

haah la chics. lupa plak aku guna point environment ni.