nuffnang ads

Feb 6, 2013

Bebel

Sejak berpindah tempat, i dont have the luxury to update my blog regularly. It was like being under observation all the time. Tapi sebenarnya tidak pun. Tidaklah senior aku memerhatikan aku sepanjang masa. Ingat dia takde keje lain?

So far 2013 ialah indah. Oh ye, except for the fact that aku tak pernah lagi berjumpa dengan suami aku for this year. Hahaha. Azam tahun ni pun berjalan lancar, iaitu mensetelkan puasa ganti sebanyak 30 hari. Sebenarnya baru setel 4 hari. tu pun riak. ha ha . Bukan mudah okay!!

Ammar is doing so fine. Membesar bagaikan johan. Happy and healthy. :) Alhamdulillah. Baju-baju banyak yang dh tak muat. Kena re-stock baju ammar. Kesian tengok seluar semua senteng, pakai baju nampak perut.

Im going back to kampung again this weekend InsyaAllah. Doing my best to keep ayah happy and tak sunyi. Or else, dapat mak baru? :p

Also impian mendapatkan ipad mini dengan ini aku istiharkan gagal sebab aku malas membazir. Ipad mega pun ipad mega la. Or maybe aku istihar gagal sebab aku nak beli telefon baru? this phone is driving me crazy. Batt drain laju nak mampos. Tapi yg lain-lain takde masalah pun sebenarnya. Itu je yg menghalang aku beli hp baru. Bb simple. Ada keyboard. And kecik. ringan. Sigh...

Okla. back to work.

No comments: