nuffnang ads

Oct 12, 2012

Kiutness

Mimi letak di status dia. bagi one word, nanti dia lukis. Guess apa yang aku letak?

Tadaaaa!



Thanks mimi!Kau memang terbaik! 

http://mimimashud.com/mimo/

also by mimi for her just kick project:


tetiba rindu berlari..sabarlah wahai kaki!

Oct 11, 2012

limah limah

Dapat satu email dari lumosity (developer apps apa ntah kat itunes).

halimahjongang, experience the future of cognitive training..bla bla bla

dalam banyak2 nama, aku pakai id halimahjongang. demit.

10 days tu short katanya

Dialog 5 Oct. 2012.

"keja ni kejap je. 10 days short je boss cakap".

"ok. we'll see".

"takde apa la, hook up bla bla bla yada yada"

"haah. yelah"

Harini dah 11hb. baru nk belayar. 10 days la sangat.

#emomak2sangat

Oct 2, 2012

Guy type Question

aku lapar. jam baru pukul 10.40pg. Maybe sebab pagi tadi tak makan oats. Habis stok.

Colleague lelaki aku, bujang (but registered) tanya soalan maut.

"Satu hari susu dapat berapa liter?"

Tsk.

#mak2sangat

Story card

http://www.groupon.my/deals/national-deal/wedoo/716381744

Pergi beli. Aku beli 4. saja. aku nak buang masa. dan buang duit. Bahahaha.


  1. compilation gambar ammar
  2. gambar aku dengan sharkpitt 
  3. gambar dengan family dan rakan-rakan tersayang 
  4. belom fikir nak letak gambar apa.
so malam-malam start malam ni aku busy. bahah. Nanti aku tunjuk hasilnya. 

ps: coupon valid sampai bulan 4 tahun depan tau.


Oct 1, 2012

Month of Love: Oktober.

Oktober tahun lepas, aku sibuk dgn Oktober Fest aku. Bahah.Bahah.Bahaha. .

Oktober tahun ni, aku mau hadiah mahal. Sudikah memberi?

Syukur

Aku selalu rasa eii payahnya hidup aku ni. Duit tak pernah cukup, masa tak pernah cukup, banyak benar dugaan la kononnya. Ada je rasa kenapa Allah ni nak duga aku macam-macam? Dugaan masa pantang la, anak menangis selalu la, mak meninggal tak sempat main dengan anak aku la, bla bla bla. Tapi bila aku jumpa kisah ni, aku insaf. Ada orang lagi susah hidup dia. Dugaan dia lagi besar. Semoga adik Soleh cepat sembuh insyaAllah. :(