nuffnang ads

Dec 4, 2012

First time aku pening dengan masalah dunia.

aku tengah cari info on milk supply sampai aku jumpa this one blog.

My brain cannot accept this shit. Loya terus. Pening.

Here is the story.

Perempuan, tapi nk jadi lelaki, so buat operation and makan pil hormon untuk tukar suara and bermisai berjanggut = transgender. Tapi she/he couple dengan a guy which makes them gay la kan. But the transgender tak tukar private parts sebab terlalu mahal and banyak complication, but dia potong tetek so that she/he became flatchested la kan. So, one day the so called gay couple nak baby. The transgender stopped eating hormon pills. Pastu have sex with the gay, secara normal la i assume. Then pregnant and now have baby. And sebab dh potong tetek, the breast cannot produce enough milk. Tapi she/he nak breastfeeding his baby, so carik milk donor. 

Adoi, totally mindfucked. Whats the point jadi lelaki if eventually kau couple dengan lelaki. Sebenarnya korang ialah couple yang normal la kan?

ahhhhhhhhhh. Na'uzubillahhhhhh.

nway, that is a true story.

http://www.phdinparenting.com/2012/04/18/milk-junkies-blog-of-a-transgendered-gay-breastfeeding-dad/

2 comments:

Kaki Bangku said...

Link to blog/article please!

Macam best cerita.

rawsktar said...

http://www.phdinparenting.com/2012/04/18/milk-junkies-blog-of-a-transgendered-gay-breastfeeding-dad/