nuffnang ads

Dec 18, 2012

2 years anniversary yang seronok!


On our anniversary 

Me : kalau i tak cakap harini anniversary kita, u ingat tak?
Him : ingat, sebab i letak reminder.
Me : takde pun bunyi alarm. itu u letak kat bb. iphone takde.
Him: ye la. nnt i set kan iphone.
Me: sob sob srots. srots.
Him :orang-orang yang suka sangat post gambar-gambar celebration anniversary membuatkan orang-orang yang clueless/atau tatau buat apa2 during anniversary mcm tak best.
Me : bagi laaa bunga ke apa.
Him : mana i nak tauu canne nak celebrate.

Aku amek telefon dia. Google kan untuk dia "how to celebrate anniversary". This is the first result.

http://www.askmen.com/dating/heidi_100/149_dating_girl.html

silent moment...

Him : Ok. eh, i nk smyg maghrib lah.

sobs sob srots.yawnnn.

last-last, malam anniversary ialah me and ammar terlentang tido around 10pm.  #makmaksangat.

btw sharkpitt, u owe me dinner, wayang and everything in between (with daily interest).

7 comments:

izz said...

olo olo..ala we nvr celebrate our anibessary, only wish2 je. tup2 dh almost 8 wonderful years..full of colors hahaha.. itu la asam garam gula kopi rempah babas dan mak siti perkahwinan..

Farahfn AbHamid said...

ahahahhaaa
siap gugelkan yg tu tak tahan.
LOL


happy anniversary bebeh!!

sikulat said...

hahaa.. welkem to reality.. you'll get use to it.. :P

rawsktar said...

izz : huk huk i wan flowers. hahaha.

nannoor : tq bebehhh. kena la fully utilizekan ipong kannn.

kak semah : hahahaha tanak tanak tanak get useee to it!!

Sasha Sharifuddin said...

ammar juga terbaek! ajak mak dia tergolek bersama!hahaha!

happy belated anniversary!

Anonymous said...

hahaha. siann. .aku aritu buat lasagna.. padahal sdri ngidam gile.. gigih tu da sarat ngandung hahaha
seriesly xtau kan nk celebrate cmne

-mommyadani-

Me And The Boyz said...

tu la aku yang baru nak masuk 3 tahun kawin nih pun laki aku ni masih la tak reti retilah dia nak buat apa-apa. tiap-tiap tahun nak wish pun dia lupa, camlah kitaorang nih dah kawin dua ratus tahun.

he he he memang patut dipenangankan orang cam nih.