nuffnang ads

Apr 23, 2008

Pecah kereta lagi

Sian Nana. Harini kereta dia bersama-sama 5-6 buah kete lagik jadik mangsa. Macam biasa, kereta aku adalah pemerhati bebas yang berada di tengah2. Alhamdulillah kereta aku selamat, tapi still ngeri la. Btol ke ada sindiket mcm Nadym kata tuh?Seramzzzzzzz. Ish, yang menyakitkan hati, org tuh pecah setakat nak amek duit syiling jer??Bangang ke bodoh?? Dah tak selamat ke neighbourhood aku??

Apr 21, 2008

Tingkap Kene Pecah at Hillpark

Pagi td when aku nak gi kat kete, aku dgr pak guards kecoh2 pasal kete wira. Aku buat bodoh je. Then belakang keta aku, ada sebijik wira bersama2 dgn driver and one pak guard. mamat tuh tgh terbongkok2 bersihkan kete dia. aku tgk tingkap sebelah penumpang depan kereta dia kena pecah. Rupa-rupanya dua bijik kereta belakang aku semalam kena pecah. Skang aku dh rasa takut parking kat situ plak. Tak selamat lagi ke nak parking situ?Cuaknye.

Last Day in Krabi – 13 April 2008






Actually satu perkara yang rugi ialah hari kitorg balik ini ialah Songkran Day Festival iaitu new year untuk Thai people. Hari diorg baling2 air kat sesapa je tanpa kena marah. Semalam dah kene tembak dgn water gun dah kitorg, tapi sket2 jela. Silap pilih tarikh la actually. Damn btol. Aku tak aware plak psl Songkran Festival nie.

After check out, kitorg terus gerak ke Krabi Airport. Cab dia iaitu kereta Honda yang gerek cost 500 Baht. Actual price ialah 600 Baht. Tapi kene tawar menawar la nak dptkan good price. Org cab tuh bawak gi makan kat satu kedai tepi jalan yang btol2 rasa mcm kat Mesia, sbb kitorg makan nasi campur. Dgn telur masin la, udang masak lemak la. Gila Mesia org Thai nih. Hehe. Kata berjiran eh.

Sampai kat airport agak awal. So, kitorg decided nak merasa Songkran. Actually Elina n abg ngah je yang merasa sbb aku n Mel dah pakai lawa2 dah. Hehe. Elina n abg ngah sengaja dok tepi jalan sebab nak kena simbah. Diorg naik flight dgn baju-baju basah dan ketiak busuk macam bau sulfur dari Mordor tuh. Gila harkup nak mampus. Tahan jela. Hehe.

Well, secara kesimpulannya, Krabi was awesome. It was my first time bercuti secara backpacking. Ceewah. And gua rasa puas hati, dgn everything. Kawan2 yang pergi bercuti sesame pun cool and giler. Mmg puas hati gile babi. Cumanya, sesapa yang nak gi, kalau boleh pegila seminggu ke, baru puas hati. Macam kitorg, ralat gaks sbb tak sempat nak berkayak, tak sempat nak gi island hopping kat Chicken island (uhuks) and tak sempat gi James Bond Island. So, total cost including air tickets, accommodation, makan2, shopping2 and activities for 5 days 4 nights ialah lebih kurang RM1100. Memang worth it la. Antara Thai words yg kitorg belajar ialah ‘Mei Dai – tak boleh’, “Mei Auw – tak mahu’, ‘Dai – mau’, ‘Kin Kau – makan nasik’..and banyak gaks org sana yang belasah ckp Thai je dgn kitorg. Bila buat muka blur, baru diorg tau kitorg bukan Thai. Cis. Muka dekat2 nak sama.

So, next year nak gi mana plak eh??Besides Argentina la kan..gua rasa nak gi Cambodia, Laos, Vietnam, then turun ke Thailand then balik Malaysia. How cool is that??Heheh. Makin panjang la blog aku kalau cuti sampai 2-3 minggu. Hehe. Cant wait. Oh yeah dude, 2010 kite gi Istanbul okay? (Err, kalau dah kawen lain citer kot..heheh).

Third Day in Krabi – 11 April 2008






Selepas episode yang memalukan semalam, harini seme bangun agak lambat. Pergi brunch kat satu kedai mamak. Kitorg seme belasah nasik beriani. Seme sekali ialah 800 Baht ++. Gile mahal. Dahle servis lembab. Nasib baik nasik dia okay. Masa nak blah tuh, kitorg dok sebok mengumpat kedai tuh, lalu depan restaurant Thai. Sekali ada org cakap ‘Selamat Datang’. Kitorg pusing balik, tanya akak tuh. ‘Akak ni boleh cakap Melayu ker?’. Rupanya akak tuh org Malaysia, dok Kedah dulu. Apa lagi, aku pun speaking utagha la dengan dia. Hahah. So, tonite kitorg konpem makan kat kedai tuh.

Aktiviti harini ialah rock climbing di Railay Beach. Tiada cost untuk climbing, sbb ang ngah dah bawak peralatan climbing sendiri. Just sewa satu lagi extra harness yang cost 150 Baht sahaja. Kitorg tak perlukan any guide, sbb abg ngah mmg a climber. So save quite a lot la kat sini. Untuk ke Railay Beach, naik long tail boat costs 160 Baht untuk pergi dan balik. Long tail boat service ada kat tepi pantai. Pergi je beli tiket, and tunggu the boat. Masa pegi, kitorg naik dgn couple Thailand. Bf dia hensem ala2 pelakon Thai. Ish, geramzzzzzzzz. Hehe. Diaorg tunjukkan kitorg jalan to climbing walls. So, sampai pun dh around pkl 2 lebih. Carik2 route yang agak senang, then apa lagi..panjatla. Not bad laa..tak susah sgt. Maybe sebab dh dua kali climbing dah kot. Elina pun lepas. Mel je masih tercari-cari. Hehe. Jgn marah Mel. Better luck next time okay. Aku support ko ni. Elina sempat try dua route. Best climbing kat sana, sebab lepas climb terus terjun dalam air. Si Elina macam bond girl. Haha. Mana nak carik org climbing pakai bikini kecuali di Krabi. Hehe.

Balik climbing, berkenalan dgn mamat Canada nama Tyler. Giler ramah dia. Borak sakan sampai kat Ao Nang. Siap lepak dgn Elina kat tepi pantai masa kitorg sebok amek gambar sunset. Dah macam2 aksi kitorg buat, still diorg dok borak lagi. Hehe..tapi suasana kat tepi pantai tuh romantik btol. Dgn anjing2 berlari, macam video clip Britney Spears plak rasanye.

Malam, pegi makan kat Kedai Kak Sham, minah yg kitorg jumpe siang tuh. Makan macam org gile kebulur, order ikan, lala, tomyam, sotong. Seme lazat belaka. Kakak tuh bagi som tam free. Fabulous btol. 1200 Baht seme skali kalo tak silap la. Tapi puas hati la. Kenyang btol. Masa makan, ada org dtg buat magic show which costs around 20 Baht jer. Magic dia simple jer. Pakai rokok, pakai duit. Tapi kelakor sbb dia tau nyanyi lagu Burung Kakak Tua, Nama dia Johnie Walker. Hahahaha. Poyo sial mamat tuh. But it was entertaining la. Better than nothing. Pas makan, gi massage. Boleh gitu? Haha. Aku n Mel try aromatherapy massage and Elina try milky massage. 350 Baht. Actual price is 450 Baht tapi sebab kitorg dah kamceng giler dgn org massage tuh, dia bagi murah. Gile kamceng btol. Minah yang massage Elina tuh kelakar habis. Dia yang paling banyak cakap sbb ‘I can speak English a little bit’. Hehe. Siap ajak Elina lepak kat discotheque (ada satu famous club iaitu Ibark). Dia ajak Elina ‘boom boom’. Hahahhaah. Aromatherapy massage tidaklah seseronok thai massage. Just that pakai minyak aromatherapy or milk if u go for milky massage. Thai massage lebih syok sbb btol-btol dia massage kat part2 yang selalu lengoh2. Tonight kitorg tak gi any club. Sebab letih, and besok kena bangun awal for trip to Phi Phi Island!!!!Janji Melayu tetap kena pegang, tapi awal sikit la kot. Hehe.

Fourth Day in Krabi – 12 April 2008






Ini ialah last day yg ada aktiviti. Kitorg gi Phi Phi Island yang famous dgn snorkeling and also Maya Bay, featured in ‘The Beach’ – filem yang ada Leonardo diCaprio tuh. Phi Phi dgn Krabi agak jauh. Lebih kurang sejam lebih naik speed boat.Macam biasa, tourist guide tuh dtg jemput kat guesthouse and bawak gi Nopparat Thara Beach. Speed boat nak gi Phi Phi parking kat sini.

Snorkeling di sini sgt seronok. Banyak giler ikan..seme ikan muka sombong angkuh btol. Nampak je roti, terus menyerbu. Cumanya bila banyak sgt speed boat lalu lalang, wave dia buat aku terumbang ambing. Minum air laut sakan betol. Maya Bay tuh sangat cantek location dia. Dikelilingi bukit2, mmg cun habis. Kat Maya Bay takde ikan, juz mandi manda. Oh yea, snorkeling trip kat Phi Phi costs around 1200 Baht. Tapi kitorg jumpa yang bagi 800 Baht. So, sesapa yang nk gi Krabi, kene survey btol2 sampai jumpa yang btol2 murah.

After Maya Bay, kitorg gi Ton Sai Beach for lunch. Antara makan2 selama kat Krabi, ini la makan yang paling tak sedap..tapi belasah saja yakin boleh. After lunch pegi jalan2 kat tempat2 shopping. Rugi siot tak shopping kat sini. Lagi banyak choice drpd Ao Nang and boleh tawar giler2, especially bila dia tau kita org Malaysia and Muslim. Barang yg kat Ao Nang harga 250 Baht, kat sini boleh dpt 100 Baht. Baik punye harga. Tapi mmg silap la, sbb kitorg tak terpikir pun nak shopping byk2 kat sini, sbb time constraint. Rugi siot!!!

Then perjalanan diteruskan. Gua pun tak ingat nama tempat die. Tapi rasanya snorkeling lagi satu round. Kali ni gua dah pancit. Dahle gua period plak time nie. Kena tinggal jauh giler dgn abg ngah and Elina. Tapi nasib baik Elina menyelamatkan gua. Haha. Lagi sekali gua diselamatkan. Rasa macam loser btol. Hehe. Bila gua nak selamatkan lu nieh??hehe. After that, pegi Bamboo Island plak. Seriously..Bamboo Island tersangat la cantek..Serious cantek. Masa tsunami, tempat ni kena gaks. So, banyak la sign board yg mengatakan tempat ni tsunami hazard zone. Tapi gile la..cantek gile. Berapa kali daa gua nak cakap tempat ni cantek??Gua pun baring2 dgn Mel, men’tanned’kan diri. Hehe. Tapi Mel tutup habis. Tanned apa kebendenya gitu??

So, aktiviti siang ni semenya ialah macam island/beach hopping gitu. Gi pantai tuh, gi pantai nie. Yang bestnya, tiap2 kali kitorg la org paling lambat naik boat. Gua rasa mamat tourist guide ada la 2 kali gi carik kitorg nak bagitau boat dah nak jalan. Hehe. Tiap2 kali naik boat gua rasa mcm org seme pandang2 sinis kat kitorg. Haha. But who cares??Kitorg bayaq okay. Pastu, ada org hilangkan snorkeling set plak. Cis. Seme org kene bayar 50 Baht. Damn. Takpela, bak kata abg ngah, ‘It’s not right but it’s okay’. Haha. Err..okay ke takpe???

Petang tuh, after snorkeling kitorg main pool kat pub yang kat our guesthouse. Lagi syok main kat sini rupenye. Meja pun okay. Takde sapa nak halang main bape round pun. And it’s free for the guest!Yay. Gua seri je la ngan Elina. Rekod cemerlang gua dah takde. Hehe. Gua ajor Mel main pool. So Mel, balik Kl kite boleh main kat Asia CafĂ© plak eh. Hehe.

Makan malam kat Kedai Kak Sham lagik. Kali ni try dia punya prawn and fish hot pants. Lazat gilos. Then Elina order banana pancake. Yummy gile. Lembut gile pancake dia. Dengan honey and chocolate topping. Menitik air liur sambil menaip ni. Abg Ngah siap tapau lagi bawak balik. Cost macam biasala, around 1000 Baht gitu. Then amek gambar dgn Kak Sham and staff dia. Kalau gi Krabi, aku rekemen gile kedai nie. Seriously. Kalau nak rasa exquisite seafood by the beach with reasonable price + magic show (hehe), sila la pegi ke kedai ini. And org tu paham Bahasa Melayu okay.

After makan, kitorg pegi SHOPPINGGGGGGGGGGG! Last nite baru sempat shopping okay. Gile mmg shopping ala kadar je la. Tak beli banyak pun cuz mmg tak sempat nak memilih dgn terlalu lama. Tukar2 gift dgn Elina. Gi massage pun tak sempat. Juz gi say goodbye dekat org2 massage tuh. Balik, pekena pool lagi sekali. Aku kalahkan bebudak Thai tuh. Tapi kalah plak aku dgn Elina. Heran btol. Dgn org lain bukan main aku terer. Cis. Disebabkan ni malam last, aku tdor lambat sket. Elina n Mel tdo awal sket la drpd aku n abg ngah. Kitorg melayan perasaan smbil tengok tsunami tower.Hahah. Paling kelakor insiden ‘BAU’. Sori Mel. Tapi mmg aku and abg ngah gelak baik punye. Korang je yang tdo tak hengat dunia, Hehe. Gile gelak berdekah-dekah tak hengat. And malam ni gaks aku kena cakar masa tgh tdor. Gile ‘scary’. Heheh.

Second Day at Krabi – 10 April 2008






Pagi : Kitorg gerak ke tempat gajah. Sepatutnya pukul 830 kena turun, tp biasalah..walaupun berada di Thailand tetap teguh dengan janji Melayu..so, kitorg turun around 850 gitu. Segan gaks dgn tourist guide tuh tp dia kena paham la dgn Melayu. Haha. Ada lagi sorg Minah Saleh nama Gita from Denmark and satu couple from Malaysia. Mel and Abg Ngah naik gajah lain, and aku, elina and Gita naik together. Gayat okay naik gajah. Rasa tinggi gile and rasa nak jatuh pun ada. Gajah2 tu pun bawak kitorg masuk hutan, masuk dalam air, and amazingly gajah2 tuh paham bahasa Thai. Kita yg org pun tak paham. Hehe. Then, Elina plak bawak gajah. Berani btol la dia nie. Bulu2 gajah tuh dahla macam berus sabut..dok brush paha kita lagi. Hehe. Pas elina, aku plak tunjuk macho bawak gajah. Mmg gayat habis dok depan tuh. Telinga gajah tuh plak dok libas2 paha aku. Tapi gajah tuh baik, dia actually jaga kite supaya tak jatuh. Dia kepit kaki kite dgn telinga dia sgt besar itu. Amazing btol gajah nie. Habis seme tuh, beli pisang kasik gajah makan. Sekoq gajah tuh merajuk dgn Mel sbb Mel jatuhkan pisang masa nak kasik gajah tuh makan secara tak sengaja. Hehe. Sian Mel sbb rasa bersalah.

Tengahari : Pas naik gajah, diorg bawak pegi Tiger Cave Temple. Kalau nak naik puncak yang ada patung Buddha yang tersegam indah, kene panjat 1237 anak tangga yang memakan masa around 3 jam okay. Gile. Tak dapek la. So, juz tgk2 patung Buddha seme, amek2 gambar yoga (memoyokan diri masing2). Then, jungle trekking sbb nak tgk pokok yang berusia 1000 tahun yang sgt besar okay. Then, diorg bawak gi lunch kat Crystal Pool. Boleh tahan sedap la. After makan, pegi satu pool iaitu Emerald Pool yang terletak tengah2 hutan. Air dia mmg kaler emerald. Cantek. Yang pelik, sbb dia ada tgh2 hutan, and kaler mcm tuh plak. Mcm swimming pool plak rasanya. Ramai giler org. Then, aktiviti seterusnya ialah rubber tapping!!Haha. Penah tgk org menoreh getah pakai bikini??Hanya terdapat di Krabi.

Petang : Last aktiviti for the day ialah mandi kat Hot Spring. Panas giler. Mmg tak sanggup nak berendam lama2. Rasa mcm nk pengsan je kalo dok lama2 dlm air panas gitu. After that, boleh tak kitorg 4 org suh org tuh carik tempat yg ada cendol??Hahaha. Konpem takde la. Mengidam cendol siot masa nie.

Malam : Makan katne ek? Gile tak ingat. Oh ye..dh ingat. Makan kat kedai sebelah kedai yang kitorg massage. Ikan siakap steam dia sangat lazat. Makan biasalah, usually cost around 1000 – 1200 Baht untuk 4 org. Org kedai tu nama dia Mel the Caveman. Dia ada buat bisnes canoeing kat mangrove, Gile nampak menarik. Tapi gile tak sempat la nak buat seme tuh. Activity dah penuh. So, pas makan, siap2 sbb nak gi club lain plak tonite. Hehe. Dgn mamat iguana yg kitorg kenal kat tepi jalan. Dia bawak gi satu club yang ada org main2 api. Nama club tuh Thippies. Sangat cool sebab takde org menari2 and lagu pun layan siot. Gile cool mamat2 api tuh. Main api ikut lagu. Ada rock, ada hip hop. Seme badan cun. Cute2 plak tuh. Gile layan. Malam ni gaks agak kelakor. Sbb gua bengong dan menyusahkan seme org. Tapi apa2 yg jadik di Krabi, stays in Krabi. Hahahahaha. Sorry dude menyusahkan u. Hehe. Sorry Mel terpaksa lentok kat ko. Sorry abg ngah, tarik baju abg ngah kuat.

Apr 17, 2008

First Day in Krabi – 09 April 2008










10.45 : Kitorg gerak ke LCCT dengan kete ku yang segak bergaya. Ahaks. Sampai je, say gudbye to Das sebab dah kelam kabut. Sempatla minum2 air, makan ubat mabuk. Then terus naik flight.

12.00 : Ini pukul 12 waktu Thailand. Krabi International Airport kira okaylah, aku rasa besar2 Airport kat Kuching gitu, and tak chaos langsung. Sampai je, carik transport untuk ke Ao Nang. Kitorg naik shuttle bus (cost =100 Baht per person). Sampai ke Ao Nang, ke hulu ke hilir carik For You Guesthouse. Dah dapat jumpa tuh, bersyukur giler sbb still ada bilik kosong. Heheh. Then pegi melawat-lawat bilik dia. Ada bilik dalam attic okay..but terlalu rendah untuk golongan tinggi mcm kami nie..n besides, kepam..n elina tak tahan panas.Dah amek bilik which cost 1200 Baht for 1 nite incl. extra bed and berhadapan dgn tsunami tower and 10m sahaja dari laut, kitorg pun berehat2.

3.30 : Turun ke depan beach sbb nak survey activity for today. We plan to naik gajah, but tak sempat cuz all activities start pg. Too bad. Rent motorbike (yg kecik cost 150 Baht and motor besar 500 Baht). Minyak ialah sangat mahal (1 liter = 39 Baht). Dan aku macam apek bawak makcik jual sayor (Mel ialah makcik itu).So, kitorg naik motor pegi Gastropod Fossil Beach (which actually takde dah dalam itenary yg kitorg plan). Fossil beach ini sgt cantek. Tak sangka all the batu were made of fossil okay. Dahle licin. Tergolek aku dpn elina. Baik punye jatuh. Macam nangka. Haha. Scenery kat situ amazing..bak kata elina, itu ialah geological miracle. Satu tempat yang kalau geologist pegi akan spend time lama gile okay. Balik dari fossil beach, kitorg singgah kat pasar malam. Ingatkan ada la makanan pelik2 ker, babi goreng ker..rupanya takde sebab majoriti Muslim. So, juz try few makanan yg tak terdapat kat Malaysia. Lazat juga. Nama aku tak ingat la.

Malam: Aku tak ingat mana kitorg makan. I think tak makan kot cuz dah makan ntah apa2 makanan kat pasar malam, so agak kenyang. Mel pun bawak roti pita yg lazat bila makan dengan tuna. Nyum nyum. . Malam ni, kitorg pegi survey price untuk aktiviti besok iaitu jungle trekking + melawat Tiger Cave Temple + Naik Gajah + Mandi kat Emerald Pool + Hot Spring. Setelah process bargain sana bargain sini, dapat satu price yang kiranya paling murah antara semua2 tuh, which is 1200 Baht per person (incl lunch and transport). After that kitorg pegi try Thai Massage (cost = 200 Baht). Sgt la best dan sedap. Aku kena belajar ni..boleh bukak kedai massage kat Hillpark. Hehe.Then, kitorg pegi satu bar iaitu Luna Bar dgn motor. Luna Bar punye location sgt best, sbb btol2 tepi pantai, and ada bukit2 limestone and ada banyak speed boat tepi-tepi tuh. Ish. Rasa mcm kat kepulauan Mediterranean pun ada gaks. Hehe. Aku rasa macam nak ligat jer, tapi Elina biasa jer..so segan la nak menari sorang2 kan. Abg Ngah plak sebok sgn sumthing else.Last2 kitorg main pool (meja yang sgt tak best). Dahle pondan2 tuh kasik main 2 kali jer sbb minum dua gelas air (satu coke cost = 70 Baht). Cis. Lepas main pool, kami pun pulang lah..sbb esok pkl 830 dah nak naik gajah. Hooray!!

To be continued..

Teka teki Pagi Hari

Pagi tadi aku dengar Fly Fm. Diorg punye topic ialah teka teki teka tekuk. Ramai caller bagi teka teki yang selalu dah aku dengar. Kammmmmaaaaannnnnnnnn. Bagila yang mencabar minda sket. Ini soalan binatang masuk peti ais..Berpuluh kali dah dengar. Aku rasa macam nak call jer bagi lawak ikan duyung ke apa. Hehe. Bagi lawak sup yang dicipta oleh Riri lagi la diorg tak boleh jawab. Haha. Nway, semalam futsal friendly dengan team Time Engineering. Seri je. Aku rasa kitorg can do way better than that..Mmg tak puas hati seri dengan budak2 hingusan tuh (macam bagus je aku). Tak kira, next week aku nak menang jugak dgn diorg.

Apr 11, 2008

Im at Krabi

Hehe. Sementara menunggu Mel upload gambar,aku update blog!!!yeah..Krabi is awesome. Awesome giller.Balik nnt aku update seme aktiviti kitorg kat Krabi!!Yeah!Buat sementara ni, aku still trying hard to make myself tan, tp it's juz so hard. Im not that fair, but for me to dapatkan kaler tan tuh..sgt susah.Haha. Maybe tomorrow after snorkelling at Phi Phi island, i'll get tan.hehe. Well, im going for dinner by the beach..with a mat saleh guy from Canada yang kitorg kenal kat atas long tail boat..=)..ciao.

Apr 8, 2008

It's Krabi time!!!!

Setelah 3 bulan menunggu dgn sangat la tak sabar, esok aku nk gi Krabi! Aku rasa setakat nie semua benda dah settle, except ptg nie balik nak singgah Midvalley jap for last minute shopping. Jiwa aku pun dh tenang, in fact lagi tenang daripada selalu. Alhamdullillah. So, doakan perjalanan kitorg selamat.Pergi dan balik. Btw, rumet aku nak gi Europe (aku gi Thailand, dia gi Europe?Cis bedebah betol). Aku keseorangan la selama 2weeks plus..Nway, i'll be back on 13th April..dengan kulit yang tan. Hahahahah. Be good eveybody.

Apr 4, 2008

Tired + Lonely

Gua balik keje harini, gua bantai tido sampai pukul 1215, bgn makan, then online. Gua rasa sangat tak terurus. Dah 2 minggu gua tak bersukan. Itu takde hal la sangat. Bagus gaks dpt dok umah sekali skala. Tp dh lama2 rasa tak syiok. Dahle reason aku memerap adalah kerana aku depress. Mcm la kalau mcm ni aku dpt hilangkan depression aku ni. Ntahla. Sampai credt card aku tak terbayar2 lagi nih. Gara2 takde semangat nak kuar umah. Sgt teruk la perasaan ini. Roomate aku kata "No matter how many time you broke up, it still hurts". This time it hurts..sangat2..n lagi hurtful because it came out from me, when deep inside i know aku tanak benda2 mcm ni jadi, n paling teruk because i do care n stil luv the friendship. APA AKU DAH BUAT???!!!!!!!!

Apr 1, 2008

Walking After You

Tonight Im tangled in my blanket of clouds
Dreaming aloud
Things just wont do without you, matter of fact
Im on your back, Im on your back, Im on your back

If you walk out on me, Im walking after you
If you walk out on me, Im walking after you

If youd accept surrender, Ill give up some more
Werent you adored
I cannot be without you, matter of fact
Im on your back, Im on your back, Im on your back

If you walk out on me, Im walking after you
If you walk out on me, Im walking after you

Another heart is cracked in two, Im on your back

I cannot be without you, matter of fact
Im on your back, Im on your back, Im on your back

If you walk out on me, Im walking after you
If you walk out on me, Im walking after you
If you walk out on me, Im walking after you

Another heart is cracked in two, Im on your back

April's Fool mmg fool

Gua agak stress harini. Masalah dtg bertimpa-timpa ketika di tempat keje.Kenapa selang 2 minggu je mesti ada benda nk happen dan buat gua down?Gua bukanlah orang yg sgt rasional. Kdg2 bila gua tak tahan, gua ckp bende yang gua tak patut cakap. Im sorry sbb cakap bende tak rasional. Sbb i was too emotional when it comes to u.And i'm sorry for everthing yg dibuat tanpa sedar atau sedar. This is an open apology. Ntahle, hopefully esok lusa lebih bermakna untuk kita. Gua akan cuba berubah untuk kebaikan bersama. Even if it's too late, at least i try. And who knows, things will be a lot better.

And pada hari ini jugak gua dah pun melepaskan satu job offer supaya gua dapat bersama-sama G&P lagi. Gua harap tindakan gua tu betul. When kite ada 2 peluang, yg mana kebarangkaliannye ialah 51% - 49%, better go to the 51%. So, gua pun memilih G&P. Maybe the best is yet to come kat sini. Maybe.

Then, hancur hati bila dapat tau ex-bf yg kite still suka rupenya dah ada anak..uhuk. Lagi sorang nak kawin. Dah jadi tunangan org. Sapa lagik yg tinggal utk aku. Nak jumpa bestfriend, bestfriend dah berkeluarga. Nk jumpa kawan2, masing2 busy. Nak jumpa guy friends, kalau yg dah ada gf, busy dgn gf.

Last last dok umah tulis blog yang membosankan.