nuffnang ads

Dec 26, 2007

Manifestation from suppressed long term memory

26/12/07 – I dreamt about me and my friends, living together in a village. One day, me and Elina witnessed a few guys came and slaughtered all our friends. One of the guy saw us and he said to us “Jgn bgtau org lain. Kalau tak korang dua org pun kitorg sembelih”. We were so damn afraid. Menggigil. But then, we dare not tell anyone else. Keesokan harinya, aku tak tau macam mana tapi it was a dream..so impossible is nothing..those guys mengadakan kenduri..rupanya kawan2 kami dijadikan kenduri..aku and Elina looked at each other..then..aku pun terjaga dengan berpeluh-peluhnya..aku takut nak bukak mata..tapi aku gagahkan mata..tgk2 630 pg dah..tak semayang subuh..tdo balik…terjaga balik 800 pg (dahle aku masuk kerja 830!!)..well..nway..apakah maksud mimpi ngeri aku??

Dec 19, 2007

Appraisal






















selamat datang ke G&P Water..tempat gua mencari rezeki






















Ini teman2 gua..yang sabar tgk jer gua buat keje..taktau la kalau bos gua psg camera kat mata diorang ni..tapi tak mungkin la..hehe..yg patung2 comey tu Elina yg bagi kat gua..bukan beli kat China tau..made in Malaysia..






















Ni report yang gua tak habis lagi review after 3 weeks..haha..tempat gua sgt la bersepah..tuh tgn si Allen..gua takkan habis review smpi la boss kata 'anies, esok antar report'..heheh























Actually..ni la task paling susah kat G&P Water..isi borang appraisal untuk diri sendiri..hahaha..so..tadi Ms Yong as my appraiser panggil gua untuk di-interview. Gua dh isi borang tuh..gua bg gua 67 marks (B-)..sbb gua malas nak up kan diri sendiri..so..Ms Yong tgk pun terkejut..dia kata apsal sikit sgt..so, kitorg go thru la one by one..
  • Quantity of works - Gua letak 15 marks je..acceptable..tapi Ms Yong kata 'u punye keje more than that..u produced results cepat..so kite bg u 20 marks..'ahaks..hehe
  • Quality of works - Gua bagi 12 kalau tak silap (12 = minimum supervision, and reasonable errors)..ms yong pun setuju..hehe
  • Job knowledge - Gua bg diri sendiri yg intermediate column..tak igt la apa..tapi okla
  • Dependability - i can work on my own..with min supervision again..heheh..
  • Interest - Interested in works tapi bukan yg paling tinggi la..one column before org yg sgt interested..cewah
  • Ability to learn - can learn fast enough and integrate dlm daily works
  • Cooperation - hah!yg ni gua dpt full marks..hehe..gua kan friendly n tak kedekut ilmu..cewah..dalam erti kata lain..bos gua slalu la sgt suh gua buat keje die..sbb gua ni very ccoperative (or maybe cuz gua yg paling tak tunjuk muka tak suka kalau disuruh).

Tak larat nak elaborate seme..tapi yg kelakarnye..selama nie mmg gua akan lambat 7-11 min every day..so dkt punctuality gua letak la -2(occasional late)..tapi ms yong kata attendance gua okay je..dia takde hal setakat 10 min lmbat..hahaha..so gua dapat la 0 for punctuality (kalau sepunctual mana pun..hanya 0 marks for punctuality)..hahah..so, takyahle nak punctual sgt after this..heheh


Gua dh kenal ms yong like 2 tahun setengah..n masa kena assess tu..gua tak tahan nk gelak bila die start cakap serious..dia pun gelak..haha..well..hopefully gaji baru best..n bonus pun best..Amiin...

Dec 8, 2007

MCR

can't wait for MCR this coming sunday..cant wait to rock..cant wait to melompat2 macam beruk hisap rokok..cant wait..just cant simply wait..

Dec 6, 2007

Agak lama gua tak memblog..very2 bz these few days..meeting, presentation, discussion, reports..fuh..malam2 plak kalau tak gi gym, tdo awal..sgt penat..well, last week on sunday, gua g spa..bukan spa-Q..ehehehe..tapi TRUE SPA..kat true fitness..free back massage..best gile..yg massage tu siam..masa gua bukak baju..dia pegang towel..mengadap gua..segan gile..then dia tanya.."u shy with me"..heheh..terus gua bukak selamba..ahahaha..then, pastu ada la consultant diorg tu a.k.a salesperson la..die citer2 pasal spa n pakej..last2 gua jadik member..boleh?hehehe..tapi around 100+ per mth for one year..dpt buat 24 kali massage + hydrobath + ntah apa2 lagik..n membership is for lifetime..n gua share dgn elina..(gile komitmen sampai mati)..hahaha..so, affordable..n best..bukan spa kodi2..syioknye..macam mak datin..hehhe..n everyone can use d card..just let me know..hehe..30% - 50% OFF okay kalu member..best2..well..got to go..nak gi gym..release stress + cuci mata..heheh.

Dec 1, 2007

friendster's blog sucks

gua dah bosan dgn blog friendster..selalu je ada errornye..tapi gua syg sebab banyak komen..ehehehe..perlukah ku announce kan di friendster bahwa diri ini punya blog baru?hahhaha..riri, gua nak tempah tulis nama kat jersey..lu cakapkan kat suamimu yang masih lagi berpendapat diri ini tidak punya leadership skills..tolong ya dong..makasih.

Suami oh suami

sayangku Alif..i really love your 'gimme more' video..makes me laugh..do u mind if i share the video with the rest of my blog readers (riri je pun)..ehehhee.

lotsa luvs;
isterimu

celebrity fitness oh celebrity fitness

riri..gua ada berita baik..gua tgh lepak kat usj9 after futsal..then tetibe ada org yg jual2 kupon dtg..CELEBRITY FITNESS babe!!!n the price is RM30 for 2 person beb..RM30!!so cheap..fucking cheap ok!!Then dpt botol air..hehehe..botol air celebrity fitness babe!!gua bukan tanak ajak lu yg TRUE FITNESS tuh..tapi sebab seminggu je..and at Taipan..hehe..oh..btw..contact Shirley 019-312 4222..ehehehehehe...